WELCOME TO DA_COMMUNIST BLOG! TANX 4 VIEWING AND PLEASE COME AGAIN... EVERYBODY IS ALLOWED!!!

=Video Klip Gempaq..=

Petang tadi aku ade bukak satu laman web sbb nk tgk berite hiburan terbaru kat Malaysia nie...
pas 2 aku ade ternmpak satu artikel yg menarik minat aku untuk aku try bukak...
tajuk die lebey krg cm nie ar...
Kokaina..Artis Youtube Malaysia di Spotlight Music Tuesday....
mule2 2 cm x caye ar...
tp bile aku tengok lik mmg betol ar...
kalo korunk x caye korunk ley bkk oh bulan....


mule2 aku play ar lagu die kat oh bulan 2...
pergh...lagu die mmg besh gler dowh...
sbb lirik die simple dan membuat kter senang nk phm lagu die...
aku pon jd lyn ar lagu nie...
smpai room8 aku pon soh ulang lik...
hehehehehehehehehehe...
jadi aku sediakan kat bwh nie utk korunk dengar dan lihat sendiri...
da dgr jgn lupe comment lak....
hehehehehehehehehe....
haaa, aper lg..
dgr2knlah.....



6 comments:

H.R PuTeRa YuSoFF said...

waaa... sedapnye....
terharunya aku..
hmm.. rasa pompuan yg nyanyi 2 mcm mank aku masa muda2.. nnt aku tnye mak aku

cik boneca chanteq said...

hahaha..best gilak...

░♥si lampu neon♥░ said...

best sgt ke minah ni?

Da_Communist said...

bez la...
nape xmnt ke...
huhuhuhuhu...
sume org ngh lyn skang nie..

Da_Communist said...

jai...
lawo mak ko tyme mude mudi ek...
hihihihihihi...
bnyk ke album mak ko nie...
aku nk beli gak...

mc'eja said...

best best best...

Post a Comment